Στο μικροσκόπιο όλες οι stylish ανδρικές εμφανίσεις!


Σαν γυναίκα fashion editor που είμαι, να ξέρεις εκτιμάω πολύ την ανδρική μόδα. Αυτό που θα που σου γράψω όμως τώρα, θέλω να ξέρεις ότι το γράφω τελείως αντικειμενικά: Τις καλύτερες εμφανίσεις στα φετινά VMA Awards τις έκαναν άνδρες celebrities.

Αλήθεια όμως τώρα. Δηλαδή σαν γυναίκα, πιο πολύ με ενέπνευσαν οι άνδρες με τα looks τους παρά οι Katy Perrys και Vanessa Hudgens αυτού του κόσμου.

Δεν το βρίσκω διόλου περίεργο όλο αυτό. Οι άνδρες έχουν κάνει step up το ενδυματολογικό τους «παιχνίδι» αρκετά, τα τελευταία χρόνια. Γουστάρω πάρα πολύ να ξέρεις. Και ακόμη περισσότερο… γούσταρα τις παρακάτω εμφανίσεις.

Όταν ο Kendrick Lamar άνοιξε το event φορώντας αυτό το θεϊκό κόκκινο, puffer coat το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να φανταστώ τον εαυτό μου, μέσα σε αυτό. Ή όταν ο Chance the Rapper εμφανίστηκε με αυτό το γούνινο, κίτρινο πουλόβερ σκεφτόμουν ότι θα ταίριαζε γάντι με το flared τζιν παντελόνι μου. Ή όταν αντίκρυσα την bejeweled Gucci κάπα του Jared Leto, το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να αρχίσω να κολλάω στρασάκια στο περσινό μου πόντσο…

Μπορεί μια γυναίκα λοιπόν, να βρει πολύ έμπνευση –κατά την ταπεινή μου άποψη- σε μια ανδρική εμφάνιση και οι παρακάτω δεν αποτελούν εξαίρεση. Και πόσο μάλλον δηλαδή αν είσαι άνδρας. Εκεί να δεις πάρτυ! Γι’ αυτό θα σε αφήσω να τις απολαύσεις λοιπόν!

2017vmaawards_menlooks_01.jpg

 Jared Leto

2017vmaawards_menlooks_02.jpg

Kendrick Lamar

2017vmaawards_menlooks_03.jpg

Khalid

2017vmaawards_menlooks_04.jpg

Alex Pall & Andrew Taggart (The Chainsmokers)

2017vmaawards_menlooks_05.jpg

Jack Antonoff

2017vmaawards_menlooks_06.jpg

Lil Yachty

2017vmaawards_menlooks_07.jpg

Takeoff

2017vmaawards_menlooks_08.jpg

Kendrick Lamar

2017vmaawards_menlooks_09.jpg

Chance the Rapper