Καταπολέμησε την ζέστη με στιλ και swagger –τι άλλο;


Εντάξει, ξέρω ότι αυτή την στιγμή, αν βρίσκεσαι στην πόλη, το μόνο που θα ήθελες να κάνεις είναι να είσαι σε μια εξωτική παραλία, να λιώνεις κάτω από τον ήλιο, ενώ στο χέρι σου βρίσκεται μια δροσερή μπύρα.

Αντί αυτού, είσαι στην πόλη, στην δουλειά και ιδρώνεις. Οκέι, not the best scenario. Μπορεί φέτος, να αργήσεις λίγο να πας διακοπές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει ή δεν μπορείς να περάσεις καλά. Και υπάρχουν πολλοί τρόποι να διασκεδάσεις, περιπλανώμενος στους καυτούς δρόμους της πόλης μας. Ό,τι πάντως κι αν αποφασίσεις να κάνεις, κάν’το με στιλ.

Αν καμιά φορά, αυτό σου φαίνεται ακατόρθωτο με την ζέστη αυτή, μάλλον από το μυαλό σου, δεν έχει «περάσει» το πόσο καλό effect στο στιλ και την διάθεσή σου θα έχει ένα άνετο σορτς. Νο, no. Δεν μιλάω για τα άβολα –καμιά φορά- υφασμάτινα σορτσάκια που ναι μεν είναι κουλ, αλλά δεν είναι τόσο κουλ και άνετα δε, όσο ένα σορτς του μπάσκετ.

Τα καλά νέα, αυτό αν ακολουθείς ή παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας είναι ότι ένα “basketball shorts” (όπως αποκαλούνται και επίσημα) φέτος μπορείς να φοράς με απόλυτη ενδυματολογική ελευθερία, είτε έχεις σκοπό να παίξεις μπάσκετ, είτε όχι. Πέρα από το γεγονός λοιπόν, ότι είναι «της μόδας», αυτά τα σορτς είναι και πολύ πρακτικά και breezy.

Ακόμη καλύτερο νέο πάντως, είναι το γεγονός ότι για να προμηθευτείς ένα, δεν χρειάζεται να αδειάσεις το πορτοφόλι σου. Ιδού και η απόδειξη, με τα παρακάτω πιο stylish και οικονομικά σορτς του μπάσκετ, της αγοράς.

6basketballshorts_01.jpg

Topman

6basketballshorts_02.jpg

adidas

6basketballshorts_03.jpg

Calvin Klein Jeans

6basketballshorts_04.jpg

Love Moschino

6basketballshorts_05.jpg

Undefeated

6basketballshorts_06.jpg

Cayler & Sons