Οι δύο επικρεατέστερες τάσεις, κατευθείαν από το Μεγάλο Μήλο


Όταν είσαι στο κέντρο του κόσμου, aka Νέα Υόρκη όπου κυκλοφορούν εκατομμύρια νέοι άνθρωποι, απ’ όλο τον κόσμο, είναι μόλις λογικό αν εμπνεόμαστε από αυτούς για τις εμφανίσεις μας. Άνδρες-γυναίκες. Μεγάλοι-παιδιά. Η ποικολομορφία είναι τέτοια εξάλλου στην μεγαλούπολη που ο καθένας μπορεί να βρει κάποιον-κάτι, να ταυτιστεί.

Προσωπικά, εμπνεόμαι και από τα δύο φύλα –μιας και ψωνίζω αρκετά συχνά και ανδρικά ρούχα. Και κατάφερα λοιπόν, και εγώ να βρω ένα «σημείο αναφοράς» στους youths της Νέας Υόρκης και σε όλα αυτά τα κουλ παιδιά που βλέπουμε καθημερινά στις φωτός των street style photographers.

Είδα λοιπόν, ότι δύο είναι οι επικρατέστερες τάσεις φέτος το καλοκαίρι: η athleisure μόδα και η punk αισθητική. Δεν πάει να βράζει το πετσί τους από την ζέστη, το commitment of style που έχουν αυτά τα παιδιά, δεν τους σταματάει με τίποτα από το να φορέσουν τις αρβύλες τους, τις oversized φόρμες τους και να βγουν στην πόλη.

Προσωπικά, το βρίσκω θαραλλέο αυτό, αλλά επειδή στην Ελλάδα τα καιρικά φαινόμενα –ειδικά τώρα το καλοκαίρι- είναι αρκετά διαφορετικά, παρακάτω σου προτείνω 6 ρούχα και αξεσουάρ που εκφράζουν αυτά τα δύο στιλ, χωρίς όμως να… αφήσεις την τελευταία σου πνοή μέσα σε αυτά τα ρούχα (είπε με μια δόση υπερβολής).

Enjoy!

6newyorkstyle_items_01.jpg

Καπέλο, Wood Wood

6newyorkstyle_items_02.jpg

T-shirt Patagonia

6newyorkstyle_items_03.jpg

Τσάντα μέσης, Zara

6newyorkstyle_items_04.jpg

Φόρμα, adidas

6newyorkstyle_items_05.jpg

Πουκάμισο, PS by Paul Smith

6newyorkstyle_items_06.jpg

Dr.Martens