Μήπως να αρχίσεις και εσύ τους πειραματισμούς;


Όλα τα καλά, φτάνουν σε ένα τέλος κάποια στιγμή. Έτσι και η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι όπου οι Γάλλοι σχεδιαστές παρουσίασαν τις ανδρικές συλλογές τους, για την Άνοιξη 2018.

Και ενώ ξεχωρίσαμε αρκετές συλλογές από αναγνωρισμένους οίκους μόδας όπως Balenciaga, Vetements, Prada κτλ. ήταν τελικά οι καλεσμένοι των shows που έκλεψαν πραγματικά την παράσταση.

Ποιοι ήταν αυτοί; Από γνωστούς fashion bloggers, editors, σκεϊτάδες, icons όποιον μπορείς να φανταστείς που έχει μια αξιόλογη ανδρική γκαρνταρόμπα. Αλλά απ’ ότι φάνηκε από τις εμφανίσεις αυτών των showgoers, υπήρχε ένα key item το οποίο όλοι έχουν σε αυτή.

Με τα ψηλόμεσα παντελόνια πειραματίστηκαν πολύ άνδρες και τα print πουκάμισα (άλλο ένα key item της σεζόν). Η ρετρό αισθητική αυτού του συνόλου πήρε μια αρκετά modernized πορεία, μέσα από τα πολυτελή, designer ρούχα που πολλοί άνδρες επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους. Φυσικά, και το styling έπαιξε (και παίζει) πάντα καθοριστικό ρόλο στις εμφανίσεις όλων μας, έτσι και σε αυτές αυτών των ανδρών.

Από τα κουμπιά που άφησαν «ελεύθερα» μερικοί από αυτούς τους fashionistas, αποκαλύπτοντας το “man cleavage” τους (ντεκολτέ) –άλλο ένα hit της σεζόν-, μέχρι η πιο athleisure αισθητική μερικών συνόλων, κήρυξαν ομόφωνα την επιτυχία αυτής της νέας τάσης –όσο σε πειραματικό στάδιο κι αν βρίσκεται ακόμα.

Νομίζω ότι τα παρακάτω looks θα σε πείσουν να πειραματιστείς και εσύ.

2018spring_paris_fashionweek_mens_01.jpg2018spring_paris_fashionweek_mens_02.jpg2018spring_paris_fashionweek_mens_03.jpg2018spring_paris_fashionweek_mens_04.jpg2018spring_paris_fashionweek_mens_05.jpg2018spring_paris_fashionweek_mens_06.jpg2018spring_paris_fashionweek_mens_07.jpg2018spring_paris_fashionweek_mens_08.jpg2018spring_paris_fashionweek_mens_09.jpg2018spring_paris_fashionweek_mens_10.jpg