Παρά τον περίεργο καιρό, αυτοί οι fashion lovers κατάφεραν να φέρουν τις εμφανίσεις στα μέτρα τους


Οκέι, δεν είναι μόνο στην Αθήνα ο καιρός περίεργος, αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Και καλά εδώ, αλλά τώρα να πέφτει φουλ βροχή κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο για τις ανδρικές συλλογές Spring/Summer 2018, το λες μέχρι και γκαντεμιά.

Παρόλα αυτά, όλοι οι fashion lovers δεν επηρεάστηκαν διόλου από τα καιρικά σκαμπανεβάσματα και για την ακρίβεια, αποφάσισαν να παραδώσουν μόνο άψογες και σούπερ κουλ εμφανίσεις.

Τα key looks από το street style; Οι φόρμες είναι ακόμη «κοινωνικά» αποδεκτές από τον χώρο της μόδας και σίγουρα αποτελούν βασικό κομμάτι των εμφανίσεων πολλών ανδρών. Επίσης τα IKEA εμπνευσμένα items συνεχίζουν να… βασιλεύουν στα looks αυτών των fashionistas, ενώ μερικές από τις πιο σημαντικές συνεργασίες είχαν την τιμητική τους (βλ. Supreme x COMME des GARÇONS)

Οι δόσεις χρώματος αλλά και η τεχνική του layering δεν έλειπαν από πολλές εμφανίσεις κάτι που μας κάνει να σκεφτόμαστε τα summer looks μας, με άλλο μάτι. Έτσι, το στιλ αυτών των ανδρών παραμένει το ίδιο εντυπωσιακό και κυρίως αβίαστα κουλ. Απλά τα πράγματα.

mfw_ss18_ss_01.jpgmfw_ss18_ss_02.jpgmfw_ss18_ss_03.jpgmfw_ss18_ss_04.jpgmfw_ss18_ss_05.jpgmfw_ss18_ss_06.jpgmfw_ss18_ss_07.jpgmfw_ss18_ss_08.jpgmfw_ss18_ss_09.jpgmfw_ss18_ss_10.jpg