Ο γνωστός καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του οίκου Chanel για την γυναικεία τσάντα “Gabrielle”!


Υπάρχει μια γενικότερη αγάπη από μέρους του οίκου Chanel και του καλλιτεχνικού διευθυντή του, Karl Lagerfeld, προς το πρόσωπο του Pharrell Williams. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πάρα πολλές φορές, είτε ο γνωστός μουσικός πρωταγωνιστώντας σε καμπάνιες του οίκου, είτε ο ίδιος δημιουργώντας την δική του συλλογή ρούχων για το θρυλικό brand. Ο Pharrell είναι από τις σπάνιες «ανδρικές μούσες» που έχει ο οίκος –μάλλον είναι και ο μόνος-, οπότε καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πολύ ιστορία μεταξύ των δύο.

Θεωρώ λοιπόν, ότι είναι αρκετά αναζωογονητικό αυτό που συμβαίνει. Ένας καλοντυμένος άνδρας να αποτελεί πρότυπο ακόμη και για γυναίκες –και το αντίθετο φυσικά. Και σίγουρα, αν ένας άνδρας μπορεί να υποστηρίξει άψογα μια γυναικεία τσάντα σε μια του εμφάνιση, αυτός χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι ο Pharrell. Το έχει αποδείξει αυτό εξάλλου ουκ ολίγες φορές, συμπεριλαμβάνοντας πολλές φορές στις εμφανίσεις του, γυναικεία αξεσουάρ ή κοσμήματα.

Δεν είναι λοιπόν, περίεργο που στο βίντεο της καμπάνιας για τον οίκο Chanel και την νέα του τσάντα “Gabrielle”, ο ίδιος εμφανίζεται φορώντας το εν λόγω κομψό αξεσουάρ.

«Μια τσάντα μπορεί να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις από έναν άνδρα.», δήλωσε ο Karl Lagerfeld στο WWD. «Ειδικά, εν έτη 2017. Ο Williams είναι η καλύτερη επιλογή για αυτό τον ρόλο, σαν ένα fashion icon που έχει πειραματιστεί με γυναικεία αξεσουάρ, όπως με τα κολιέ Chanel à la Lagerfeld!»

Ο Williams έχει ήδη αρχίσει να φοράει την τσάντα και στην πραγματική ζωή του και μάλιστα έχει επιλέξει αυτή από δέρμα κροκόδειλου (η οποία είναι extra fancy!). Αρχικά, βέβαια ήταν λίγο διστακτικός στο να την φορέσει.

«Όταν άρχισα να την φοράω δεν είχα βάλει τίποτα μέσα. Ήμουν απλά πολύ ενθουσιασμένος που την είχα! Αλλά τώρα την χρησιμοποιώ για να κουβαλάω το κινητό μου και γενικά, άλλα προσωπικά υπάρχοντα.», δήλωσε ο Pharrell.

Να, που τα λόγια του Joey από τα «Φιλαράκια», βγάζουν τώρα νόημα!

{youtube}3tqQj4loAgg{/youtube}

Απόλαυσε παρακάτω το βίντεο της καμπάνιας!

{youtube}EsrSVuY6Fto{/youtube}