Υποδέξου την άνοιξη με το πιο chic και άνετο look!


Υποδέξου την άνοιξη με το πιο chic και άνετο look!

Aν πέρασες και εσύ όλη την παιδική σου ηλικία -και εφηβεία-, φορώντας ένα ζευγάρι All Star Converse, ή ένα Nike Air Force 1 ή τα πιο skater-style DC, τότε σίγουρα τα αθλητικά παπούτσια παίζουν μέχρι και σήμερα, σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις σου.

Και δεν είσαι μόνο εσύ να ξέρεις που φοράς -σχεδόν- κάθε μέρα αθλητικά παπούτσια. Πλέον ένα ωραίο ζευγάρι sneakers βλέπουμε να φοριέται παντού. Από την πασαρέλα μέχρι και την μόδα του δρόμου.

Ειδικά στην τελευταία, το βλέπουμε συνέχεια! Και είναι ένας συγκεκριμένος συνδυασμός που αγαπάνε πολύ να φοράνε οι λατρεμένες μας street style star: φόρεμα & sneakers.

Η ποικιλία; Tεράστια! Από μίνι ή μάξι μέχρι και σέξι bodycon φόρεματα. Οι επιλογές είναι άπειρες αρκεί να έχεις φαντασία!

Και αν χρειάζεσαι λίγη έμπνευση, no worries! Παρακάτω θα την βρεις!

 

dressandsneakers-01.jpg dressandsneakers-02.jpg dressandsneakers-03.jpg dressandsneakers-04.jpg dressandsneakers-05.jpg dressandsneakers-06.jpg dressandsneakers-07.jpg dressandsneakers-08.jpg dressandsneakers-09.jpg

Πηγή:

http://www.allyou.gr/fashion/street-style/24651-forema-sneakers-o-apolytos-syndyasmos-pou-oles-oi-street-style-star-forane