Μήπως να βάλεις και εσύ λίγο ιταλικό αέρα στις εμφανίσεις σου!


Μήπως να βάλεις και εσύ λίγο ιταλικό αέρα στις εμφανίσεις σου!

Όταν ήμουν φοιτήτρια είχα κάνει από τα πιο καθοριστικά ταξίδια της ζωής μου. Σε αυτά που συνειδητοποιείς ποια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή σου. Για εμένα, ένα από αυτά είναι η μόδα. Και όταν επισκέφθηκα την Ρώμη, κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η μόδα στην ζωή μου. Γιατί είχα αυτή την… έκλαμψη στην συγκερκιμένη αυτή πόλη; Γιατί πολύ απλά, με το που αντικρύσει κανείς τις γυναίκες (και άνδρες) που ζουν εκεί, παίρνουν μια μικρή γεύση, του τι εστί κομψότητα.

Την αδιαμφισβήτητη φινέτσα που έχουν αυτές οι γυναίκες, δύσκολα μπορώ να περιγράψω με λόγια. Είναι το συναίσθημα που σου προκαλούν, όταν τις δεις να περπατούν στον δρόμο. Εκεί λοιπόν, κατάλαβα πραγματικά τον σημαντικό ρόλο που παίζει ο «αέρας» και η αυτοπεποίθηση στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Φυσικά, αυτά είναι στοιχεία που έχουν έμφυτα οι ιταλίδες και τα οποία ξέρουν πάρα πολύ καλά να «μπλέκουν» με καταπληκτικά fashion items. Ρούχα και αξεσουάρ που έχεις δει να φοριούνται για πρώτη φορά, εκεί.

Ευτυχώς για εμάς, έχουμε την μόδα του δρόμου όπου μέσα από φωτογραφίες των γυναικών αυτών, μπορούμε να… ξεκλέψουμε 1-2 τρικ από τις εμφανίσεις τους. Εγώ όμως προς το παρόν, σου λέω ποια είναι τα βασικά fashion items που δεν λείπουν ποτέ από τις εμφανίσεις τους –άρα και τη ντουλάπα τους!

 

Κιμονό / Ρόμπες 

6fashion-items-italians-always-wear-01.jpg 

Animal print ρούχα (και αξεσουάρ)

6fashion-items-italians-always-wear-02.jpg

Statement πανωφόρια

6fashion-items-italians-always-wear-03.jpg

Tσάντες σε bold αποχρώσεις

6fashion-items-italians-always-wear-04.jpg

«Στολισμένα» πέδιλα και γόβες

6fashion-items-italians-always-wear-05.jpg

Μίνι φούστες 

6fashion-items-italians-always-wear-06.jpg

Πηγή:

http://www.allyou.gr/fashion/street-style/24300-afta-ta-royxa-kai-aksesouar-exoun-panta-stin-doulapa-tous-oi-italides