Oι άντρες σταρ που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί των γνωστών βραβείων


Βρίσκω κάτι το εξαιρετικά κομψό αλλά και αξεπέραστα καθησυχαστικό στις εμφανίσεις ανδρών celebrities, όταν πρόκειται να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί, κάποιου σημαντικού event. Είναι σαν ένα σωρό γοητευτικοί και ανθρωπόμορφοι… πιγκουίνοι να έχουν κατακλύσει το red carpet, μόνο που στις περιπτώσεις αυτές, τα ρούχα που φορούν έχουν με πολύ κόπο κατασκευαστεί. Κάθε ραφή, κάθε κουμπί, κάθε πιέτα, κάθε σχέδιο έχει πολύ προσεκτικά και προσεγμένα τοποθετηθεί και αυτό είναι η σαγηνευτική ομορφιά των γνωστών σε όλους μας, ανδρικών tuxedo” κοστουμιών.

Με αυτή την προσεγμένη αισθητική που ραφτήκαν λοιπόν, επέλεξαν και οι παρακάτω άνδρες ηθοποιοί, μουσικοί, σχεδιαστές, σκηνοθέτες κ.ο.κ. την εμφάνισή τους για τα φετινά βραβεία Golden Globes. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάτι τρομερά το εντυπωσιακό: Εντυπωσιακές εμφανίσεις φυσικά, που όμως είχαν μια μοναδικότητα και διαχρονικότητα παράλληλα που σχεδόν τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, περισσότερο ακόμη και από τις glamorous εμφανίσεις των γυναικών σταρ παρευρέθηκαν στο event.

Αυτή η ευχάριστη έκβαση των πραγμάτων λοιπόν, είχε ως αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε μερικές από τις πιο καλοντυμένες εμφανίσεις ανδρών σταρ.

Απόλαυσέ τις παρακάτω.

10best-dressed-men-golden-globes-01.jpg

Ryan Gosling / Gucci

10best-dressed-men-golden-globes-02.jpg

Milo Ventimiglia / Ralph Lauren

10best-dressed-men-golden-globes-03.jpg

Casey Affleck / Dolce&Gabbana

10best-dressed-men-golden-globes-04.jpg

Ryan Reynolds

10best-dressed-men-golden-globes-05.jpg

Tom Ford

10best-dressed-men-golden-globes-06.jpg

Pharrell Williams / Chanel

10best-dressed-men-golden-globes-07.jpg

Leonardo Di Caprio / Giorgio Armani

10best-dressed-men-golden-globes-08.jpg

Sterling K. Brown

10best-dressed-men-golden-globes-09.jpg

John Legend / Gucci

10best-dressed-men-golden-globes-10.jpg

Donald Glover