Συνδυάζοντας τη μουσική με τον αθλητισμό


Συνδυάζοντας τη μουσική με τον αθλητισμό



Την 28χρονη Ellie Goulding επέλεξε η Nike ως ένα από τα πρόσωπα που θα την εκπροσωπούν για τη φετινή χρονιά. Βλέποντας την επιτυχία που σημειώνει η Εγγλέζα καλλιτέχνιδα, δε μπορείς παρά να συμφωνήσεις εμφατικά με την επιλογή. Οι αριθμοί εξάλλου δε λένε ψέμματα: 425 εκατομμύρια views στο Youtube για το τραγούδι της “Burn”, 86 εκατομμύρια για το “Lights” και αρκετές δεκάδες εκατομμύρια για τα υπόλοιπα hits της.

 

Ellie_Goulding_1.jpg


Με επιτυχίες τόσο στο μέτωπο των singles, όσο και σε εκείνο των albums (και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού), η Ellie Goulding βρίσκεται σε τροχιά ανόδου. Η αγάπη της όμως για τη μουσική δε την σταματάει από το να ασχοληθεί και με το χόμπι της, που δεν είναι άλλο από τη γυμναστική.

Το πάθος με τη σωματική δραστηριότητα δεν ήταν πάντα παρόν, όπως λέει στο παρακάτω βίντεο η τραγουδίστρια. Στα δεκαοκτώ της χρόνια αποφάσισε να τρέξει για να δει πως θα είναι και από τότε δεν σταμάτησε ποτέ.

 

Ellie_Goulding_2.jpg


Έχει δημιουργήσει μάλιστα ένα νέο κίνημα, όπου η δύναμη συνιστά το νέο πρότυπο ομορφιάς. «Αισθάνομαι περήφανη που είμαι πρέσβειρα των γυναικών που αντιλαμβάνονται ότι το να είσαι σε φόρμα είναι καλύτερο από το να είσαι πολύ αδύνατη». Προσθέτει ακόμα πως «Μου αρέσει το γεγονός ότι μπορώ να αποτελέσω ένα τέτοιο πρότυπο. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι χρειάζεται δουλειά για την προώθηση της καλής φυσικής κατάστασης και όχι του προτύπου της πολύ αδύνατης γυναίκας.»

Καρπός αυτής της αγάπης της για το τρέξιμο είναι το νέο πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει για το Nike+ Training Club. Το 15λεπτης διάρκειας πρόγραμμα συγκεντρώνει όλες τις αγαπημένες της ασκήσεις, εναλλάσοντας την ένταση μεταξύ τους ώστε να γυμναστεί ολοκληρωμένα το σώμα και να επιταχυνθεί η καύση θερμίδων.

 

Ellie_Goulding_3.jpg


Σε όλα αυτά η Ellie Goulding επιλέγει το total Nike outfit, με πολύχρωμα κολάν, εφαρμοστά top αλλά και μια επιλογή από τα κορυφαία running παπούτσια της εταιρείας, όπως είναι το Nike LunarGlide 6 και το Nike Flyknit Racer Hex Zoom, τα οποία θα δείτε να φοράει και στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Ellie_Goulding_4.jpg


Παρακολουθείστε την Ellie Goulding να μιλάει για την αγάπη της για τη μουσική και τον αθλητισμό στο βίντεο που ακολουθεί:

 

{youtube}J3si_33jo5Q{/youtube}

 

Ellie_Goulding_5.jpg