Φρεσκάδα και εναλλακτικότητα στα υπέροχα ρούχα της Adidas


 

Φρεσκάδα και εναλλακτικότητα στα υπέροχα ρούχα της Adidas

 

Τα adidas Originals  συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν με τις πιο απρόσμενες συνεργασίες και παρουσιάζουν τις capsule σειρές Pastel και Colourblock από την Rita Ora. Η βραβευμένη καλλιτέχνιδα από την Αγγλία υπογράφει με την #unstoppable ενέργεια της δύο φαινομενικά αντίθετες μεταξύ τους σειρές και μας προκαλεί να την ακολουθήσουμε. 

 

Η Rita Ora δίνει τη δική της, φρέσκια και εναλλακτική πνοή σε κλασσικά κομμάτια των adidas Originals. Η μουσικός αποτυπώνει τον #unstoppable χαρακτήρα και το καινοτόμο στιλ της επανασχεδιάζοντας αγαπημένα adidas Originals που συνδυάζουν μοναδικά το streetwear με high fashion στοιχεία. 

 

Η Pastel capsule συλλογή μας μεταφέρει στα φθινοπωρινά ηλιοβασιλέματα με κυρίαρχα χρώματα τις παστέλ αποχρώσεις από ροζ, μπλε και κίτρινο με απαλά τελειώματα, όπως ακριβώς καθρεφτίζεται ο ήλιος στα σύννεφα του ουρανού λίγο πριν δύσει. Δίνοντας ένα twist στη ρομαντική πλευρά της, η Rita Ora παρουσιάζει στην Colourblock capsule συλλογή, τη rock πλευρά της και επιλέγει έντονες αποχρώσεις του ροζ, κίτρινου και το μπλε που συνδυάζει τολμηρά με το επιβλητικό μαύρο. 

 

Μία… «επανάσταση» από φτερά που θυμίζουν τα tattoo της Rita κοσμούν τους ώμους και τους γοφούς, ολόσωμες στενές φόρμες με διαφανείς λεπτομέρειες αγκαλιάζουν το σώμα και ψηλόμεσα αποκαλυπτικά skinny σορτσάκια κλέβουν την παράσταση. Πρόκειται για τη must-have συλλογή που ήρθε να κατακτήσει κάθε fashionista!  

 

Με τις δύο ξεχωριστές capsule σειρές Pastel και Colourblock, η Rita Ora έχει κερδίσει επάξια μία θέση στην κορυφή για το μοναδικό original πνεύμα της.

 

Η συλλογή adidas Originals by Rita Ora Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 είναι διαθέσιμη στα adidas stores (www.adidas.gr/storefinder ) καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

Originals_by_Rita_Ora_SEP_AW14_07.jpg

 

 

Originals_by_Rita_Ora_SEP_AW14_15.jpg

 

OriginalsbyRitaOra_AW1426_SEP.jpg

 

OriginalsbyRitaOra_AW1427_SEP.jpg

 

OriginalsbyRitaOra_AW1430_SEP.jpg