Αύριο, Τετάρτη 16 Ιουλίου, 8.30 μ.μ.


 

Αύριο, Τετάρτη 16 Ιουλίου, 8.30 μ.μ.

 

Το fashion Erotokritos, το καθιερωμένο κατάστημα συλλογής υφασμάτων μόδας, συνεχίζει να στηρίζει τους νέους σχεδιαστές. Μετά από τις επιτυχημένες συνεργασίες με τις ταλαντούχες σχεδιάστριες, Βικτώρια Σαρρή και Ελένη Σκαρώνη, πραγματοποιεί σε συνεργασία με τις πιο γνωστές σχολές μόδας το δεύτερο διαγωνισμό “Fashion Erotokritos designers contest” στις 16 Ιουλίου, όπου μπορούν να λάβουν μέρος τελειόφοιτοι σχεδιαστές.

 

Τη βραδιά του show οι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν από μία δημιουργία τους και στο τέλος θα αναδειχθεί μέσα από μια διακεκριμένη κριτική επιτροπή ο μεγάλος νικητής. Η επιτροπή θα απαρτίζεται από γνωστούς σχεδιαστές και ανθρώπους των τεχνών και της μόδας.

 

Ο τυχερός νικητής θα έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει και να υλοποιήσει δύο συλλογές (Άνοιξη-Καλοκαίρι και Φθινόπωρο-Χειμώνας), οι οποίες θα παρουσιασθούν στην Eλληνική Eβδομάδα Μόδας σε συνεργασία με το fashion Erotokritos.

 

Το κόστος της συμμετοχής των δυο επιδείξεων, καθώς και το σύνολο των υφασμάτων που θα χρησιμοποιηθούν θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από το fashion Erotokritos. 

 

Επίσης ο νικητής θα έχει στη διάθεση του εντελώς δωρεάν μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών σε θέματα styling, makeup, hairdressing, shoes, αξεσουάρ καθώς και έξτρα μοντέλα για τα fashion shows. 

 

Ταυτόχρονα θα μπορεί να χρησιμοποιεί για το ένα έτος της συνεργασίας το νέο ατελιέ του fashion Erotokritos επί της οδού Θησέως 7-9, για να δημιουργεί και να εμπορεύεται τις συλλογές του.

 

Εκτιμώμενη χορηγία νικητή: 20.000€

 

 

Για πρώτη φορά φέτος όλοι όσοι συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να ασκήσουν την πρακτική τους σε ατελιέ γνωστών σχεδιαστών και με την καθοδήγησή τους να σχεδιάσουν μια μίνι συλλογή που θα εκτεθεί σε ένα τριήμερο φεστιβάλ μόδας και τέχνης, το οποίο θα διοργανώσει το fashion Erotokritos το επόμενο καλοκαίρι.