Η Sneak Aces, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι ακολουθεί διεθνή πρότυπα και δεν είναι just another street brand, θέλει να μας πείσει ότι πραγματικά η ποιότητα μετράει για αυτούς, γι’αυτό και την προσέχουν τόσο στα ρούχα τους.


Η Sneak Aces, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι ακολουθεί διεθνή πρότυπα και δεν είναι just another street brand, θέλει να μας πείσει ότι πραγματικά η ποιότητα μετράει για αυτούς, γι’αυτό και την προσέχουν τόσο στα ρούχα τους. Δεν είναι τυχαίο που η φετινή καλοκαιρινή σειρά ρούχων βασίζεται σε Ελληνικά υφάσματα που έχουν πιστοποίηση ISO για την ποιότητα τους από την Ε.Ε. Με ένα Infographic, μας δίνουν μερικές πληροφορίες για τα υφάσματα που χρησιμοποιούν, την προέλευσή τους (άλλωστε ας παραδεχτούμε όλοι, ότι μας αρέσει να επιλέγουμε προϊόντα ελληνικής παραγωγής και στην Sneak Aces αυτό ισχύει από την πρώτη μέχρι την τελευταία κλωστή) αλλά και μας τονίζουν αυτά που πρέπει να προσέχουμε ώστε να τα κρατάμε σε άψογη κατάσταση όπως την πρώτη μέρα που το αγοράσαμε.

Για τους πιο δύσπιστους street fans, δεν έχετε παρά να μπείτε στο website τους, www.sneakaces.com να τα δείτε, να προμηθευτείτε και να διαπιστώσετε και μόνοι σας το αν η ποιότητα είναι όντως διεθνών προδιαγραφών. Αν πάλι δεν είστε σίγουροι, δοκιμάστε τα στο official Sneak Aces Store, Ηρώων Πολυτεχνείου 10 στο Χαλάνδρι. Τηλ. 210-6753564.

'...κύριες περιοχές καλλιέργειας του βαμβακιού στην Ελλάδα είναι η Ανατολική Στερεά (περιοχή Κωπαΐδας), η Μακεδονία στις κοιλάδες του Στρυμόνα και Αξιού και η Θεσσαλία.

Tο είδος του υφάσματος που χρησιμοποιούμε είναι compact πενιέ. Η καλύτερη ποιότητα νηματοποίησης είναι η μέθοδος πενιέ που δίνει απαλό, υδρόφιλο και το πλέον αντοχές, και φιλικό προς την επιδερμίδα νήμα γιατί το βαμβάκι χτενίζεται, με συνέπεια οι κοντές και σκληρές ίνες να αποβάλλονται και μόνο η ώριμες και μακριές ίνες να νηματοποιούνται (εξ ού και η αγγλική ορολογία Combed cotton -χτενισμένο βαμβάκι ), το πενιε νήμα είναι και το πλέον ακριβο βαμβακερό νήμα...'