Νέος διαγωνισμός, αυτή τη φορά με τα καταστήματα Melcore, την αυθεντική Καλιφορνέζικη surf / skate / lifestyle εταιρία Hurley και το Platform.


Νέος διαγωνισμός, αυτή τη φορά με τα καταστήματα Melcore, την αυθεντική Καλιφορνέζικη surf / skate / lifestyle εταιρία Hurley και το Platform. Δύο τυχεροί (boy & girl) θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τα πολύ όμορφα Hurley hoodies που βλέπετε παρακάτω, προσφορά των καταστημάτων Melcore! Ότι πρέπει για αυτή την εποχή!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε asap την fan page του Platform στο Facebook και εκεί θα βρείτε τους όρους του νέου διαγωνισμού.

Μην ξεχάσετε βέβαια να επισκεφτείτε και το online store των Melcore (ίσως το πιο δυναμικό online fashion spot αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα) για τις αγορές σας αλλά και τα φυσικά καταστήματα.

Melcore, εδώ θα βρεις brands όπως Franklin & Marshall, LTB, Dr Denim, Dr Martens, Nike, Adidas, Alternative Apparel, Lost, The Hundreds, Nixon, Retrosuperfuture, D.Α.Τ.Ε, Converse All Star, Vans, Leviʼs και πολλά άλλα που ταιριάζουν στο μοναδικό στυλ σου!

Visit: Melcore online store.

Διευθύνσεις καταστημάτων:
Melcore στο Athens Metro Mall, Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ.Δημήτριος - τηλ: 210.9716550.
Melcore στο Smart Park, Ε. Πουλάκη, Σπάτα - τηλ: 210.6634940.

{vimeo}50495396{/vimeo}