Πώς είναι άραγε να είσαι ένας από τους μεγαλύτερους πυγμάχους του πλανήτη;


Αν υπάρχει ένα πρόσωπο για το οποίο δεν έχουμε σταματήσει να μιλάμε τον τελευταίο καιρό, τότε αυτό είναι ο Conor McGregor. Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο ακριβοπληρωμένους πυγμάχους του πλανήτη αυτή την στιγμή, μπορεί να έχασε την πολυαναμενόμενη μάχη, από τον Floyd Mayweather, αλλά αυτό δεν σταματάει να σημαίνει, ότι ο ίδιος παραμένει να είναι, ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους του κόσμου.

Το να είσαι πυγμάχος, σίγουρα δεν είναι απλή υπόθεση, όπως ισχύει και με όλα τα σπορ εξάλλου. Πέρα από τις εξαντλητικές προπονήσεις που πρέπει να κάνεις, την τρομερή αντίληψη του χώρου, χρόνου, στρατηγική και τεχνική (μεταξύ άλλων) που πρέπει να έχεις, πρέπει να είσαι και καλός στις δημόσιες σχέσεις.

Πρέπει αν γνωρίζεις να προμοτάρεις το brand σου, όσο καλύτερα γίνεται, όπως εξάλλου αποδεικνύουν και τα παρακάτω βίντεο.

Δύο βίντεο λοιπόν, κυκλοφόρησαν πριν λίγο διάστημα, τα οποία «μιλούν» για την ζωή του διάσημου πυγμάχου, όταν προετοιμάζεται για έναν αγώνα.

Το ένα βίντεο, πρόκειται για ένα teaser, ενός επερχόμενου ντοκιμαντέρ για την ζωή του McGregor, που θα έχει το όνομα, Conor McGregor: Notorious, μια παραγωγή του Sports Illustrated. Παρόλο που το teaser είναι διάρκειας, μόλις 24 δευτερολέπτων, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση για το τι πρόκειται να δούμε σύντομα στο πολυαναμενόμενο φιλμ.

{youtube}PYFL6_ZTUwE{/youtube}

Το δεύτερο βίντεο, είναι ένα promo με σκηνές που δείχνουν τον McGregor στην πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία που έκανε μαζί με τον αντίπαλό του, Floyd Mayweather.

Το φιλμ επικεντρώνεται στον αθλητή, ο οποίος επισκέφθηκε 4 πόλεις, μέσα σε 4 ημέρες. Το υλικό προσφέρει μια πιο κοντινή ματιά της ζωής του UFC Champion και του στενού του κύκλου. Λαμβάνοντας δόξα και αγάπη από πλήθος κόσμου κάθε βράδυ, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς που οφείλεται το αυξημένο «εγώ» του Iρλανδού πρωταθλητή.

{youtube}OZT_IpaMONs{/youtube}