Πάρε μέρος τώρα σε ένα από τους προκριματικούς αγώνες ανά την Ελλάδα


Πάρε μέρος τώρα σε ένα από τους προκριματικούς αγώνες ανά την Ελλάδα

 

Ο Neymar Jr, ο Βραζιλιάνος αστέρας της Barcelona και της Σελεσάο, δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ηλικίας 16-25 ετών, να βρεθούν στο προσκήνιο ενός μοναδικού τουρνουά knock-out, το «NeymarJrs Five» που θα διεξαχθεί σε 44 χώρες, μεταξύ άλλων και στην Ελλάδα! Οι εγγραφές για τις ομάδες ξεκίνησαν στο www.neymarjrsfive.com/gr!

 

«Είναι ένα διασκεδαστικό, γρήγορο παιχνίδι τεχνικής», λέει ο Neymar, ο οποίος μεγάλωσε παίζοντας 5x5 στην γειτονιά του. «Είναι το είδος του ποδοσφαίρου που πάντα μου άρεσε να παίζω και αυτή την φορά θα παίξουμε με μια πρωτότυπη διαφοροποίηση: οι ομάδες θα χάνουν ένα παίκτη κάθε φορά που θα δέχονται γκολ, μέχρι να βγουν όλοι οι παίκτες, διαφορετικά το παιχνίδι θα τελειώνει στο δεκάλεπτο. Αυτό θα το κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό.»

 

Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν 13 προκριματικοί σε εννέα πόλεις*, με τις 20 πρώτες ομάδες που εγγράφονται online σε κάθε προκριματικό να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους. Το τουρνουά θα κορυφωθεί με τις καλύτερες ομάδες από κάθε προκριματικό να τα δίνουν όλα στον τελικό της Αθήνας στις 11 Ιουνίου.

 

 

Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό στις 9 Ιουλίου στο “Instituto Projeto Neymar Jr” που πρόσφατα ίδρυσε ο ποδοσφαιριστής στην Praia Grande, στη Βραζιλία, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Οι μεγάλοι νικητές του Παγκόσμιου Τελικού, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Neymar Jr παρακολουθώντας τον σε ένα αγώνα στο θρυλικό Camp Nou στη Βαρκελώνη της Ισπανίας την επόμενη αγωνιστική σεζόν.