Η ταινία της ομάδας που κυκλοφόρησε το δικό του ντοκιμαντέρ τον Σεπτέμβρη, τώρα δημιουργεί και τα δικά του streetwear ρούχα!


Αφού έχουν εντυπωσιάσει πολλές χιλιάδες YouTube θεατών, με τα εκπληκτικά ακροβατικά τους που μοιάζουν να αψηφούν κάθε κανόνα της βαρύτητας, οι Storror πάνε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα.

Η freerunning κολεκτίβα που αποτελείται από 7 ατρόμητους παρκουρίστες, κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες ένα 90λεπτο ντοκιμαντέρ με το όνομα Roof Culture: Asia.

Το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ που απαθανατίζει τους Storror να πηδάνε από ταράτσα σε ταράτσα, σε πανύψηλα κτίρια όλων των μητροπόλεις της Άπω Ανατολής (βλ. Τόκιο, Σεούλ και Χονγκ Κονγκ), δείχνει τα εξωπραγματικά τρικ της ομάδας, αλλά και τις… «σχέσεις» που αποκτούν με τις αρχές των εκάστοτε πόλεων, κάτι που προσφέρει έξτρα δόσεις δράματος στο φιλμ.

Η ομάδα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Πρόσφατα, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μια νέας συλλογής streetwear ρούχων, τα οποία είναι κατάλληλα για το παρκούρ και όχι μόνο.

Οι Storror παίρνουν έμπνευση από ήδη γνωστά brands που έχουν δημιουργήσει σειρές αποκλειστικά για το freerunning και προσφέρουν στιλ σε καλύτερες τιμές (προς το παρόν τουλάχιστον).

Δες παρακάτω το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, και μπες εδώ για να μάθεις περισσότερα για την συλλογή ρούχων.