Στις 8 Μαΐου τρέχουμε από παντού χάρη στο app Selfie Run


Στις 8 Μαΐου τρέχουμε από παντού χάρη στο app Selfie Run

 

Ο Παγκόσμιος Μαραθώνιος Wings for Life διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε περισσότερες από 34 πόλεις του κόσμου, αφορά όμως του πάντες. Χάρη στο applicationSelfie Run, κάθε δρομέας έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει τον αγώνα των ονείρων σου από όπου και αν βρίσκεται.

 

 

 

Για εκείνους που θέλουν να ορίσουν τη διαδρομή τους, να τρέξουν ακριβώς την ίδια στιγμή με τους υπόλοιπους στον κόσμο και να μοιραστούν την εμπειρία τους, ακριβώς δίπλα στο εικονικό Catcher Car, το Selfie Run, η εφαρμογή Wings for Life World Run έχει τη λύση. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν έτσι ώστε να τρέξουν είτε σε μια επίσημη τοποθεσία να τρέξουν ένα Selfie Run από οποιοδήποτε μέρος της γης.

 

 

Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή, 8 Μάϊου στις 14.00 ώρα Ελλάδος, ταυτόχρονα σε 34 τοποθεσίες του κόσμου την ίδια στιγμή που εκατομμύρια Selfie Runners θα ορίσουν το σημείο εκκίνησης κάπου κοντά στο σπίτι τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή η οποία διατίθεται δωρεάν σε iOS και Android. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που, με τη βοήθεια του Selfie Run, θα δημιουργήσουν την αγωνιστική περιπέτεια των ονείρων τους, όπως για παράδειγμα έκανε ένας συμμετέχων το 2015 ο οποίος έφτιαξε μια διαδρομή στον Αρκτικό Κύκλο και ταξίδεψε ως εκεί για την ημέρα του αγώνα. Στο φιλανθρωπικό πνεύμα του WingsForLife με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις κακώσεις του μυελού των οστών αλλά και τη συγκέντρωση χρημάτων για σχετικές ιατρικές έρευνες που αποτελούν τη βασική αποστολή του Wings for Life World Run, οι χρήστες του Selfie Run μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους υποστηρικτές τους, παροτρύνοντάς τους να κάνουν μια δωρεά για την έρευνα του μυελού των οστών.

 

 

«Το κίνητρο είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας είτε προπονείσαι για αγώνα είτε απλά για να είσαι σε φόρμα, και αυτό είναι κάτι που προσφέρει το Selfie Run σε όλους», λέει η Colin Jackson, Sport Director του Παγκόσμιου Μαραθωνίου Wings for Life. «Αυτό που λατρεύω στο Selfie Run είναι ότι μπορείς να επιλέξεις το κίνητρό σου. Μπορείς να ορίσεις ο ίδιος τους στόχους σου. Μπορείς να τρέξεις κοντά στο σπίτι σου ή κάπου εξωτικά, να συγκεντρώσεις μια ομάδα ή να πας μόνος, να κάνεις μια διασκεδαστική διαδρομή ή μια διαδρομή γεμάτη προκλήσεις. Οι επιλογές είναι σχεδόν αμέτρητες.»

 

 

Οι εγγραφές για τον Παγκόσμιο Μαραθώνιο Wings for Life 2016 άνοιξαν, και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να λάβουν μέρος. Για πληροφορίες σχετικά με το Selfie Run επισκεφθείτε το www.wingsforlifeworldrun.com

 

 

Σχετικά με το Wings for Life World Run 

 

Το Wings for Life World Run ξεκίνησε το 2014 προς όφελος του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Wings for Life, για τη θεραπεία των κακώσεων του νωτιαίου μυελού. Με τη στήριξη των εταιριών Garmin και Puma το 2015, το Wings for Life World Run υπήρξε πρωτοπόρος στο χώρο των σύγχρονων αγώνων, όπου οι συμμετέχοντες από όλα τα επίπεδα, σε όλη την υδρόγειο, τρέχουν ταυτόχρονα, χωρίς να έχει σημασία η ώρα ή ο καιρός. Ο μαραθώνιος επίσης εισήγαγε τα Catcher Cars, τα οποία λειτουργούν σαν την προσωπική γραμμή τερματισμού καθώς κυνηγούν τους δρομούς σε προκαθορισμένο ρυθμό. Μόνο στο σημείο που θα προσπεραστεί από το CatcherCar ο τελευταίος δρομέας θα τελειώσει ο αγώνας δρόμου και είναι αυτός που θα στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής. - www.wingsforlifeworldrun.com