Διαβάστε αναλυτικά τα αγωνίσματα και τις λεπτομέρειες


Διαβάστε αναλυτικά τα αγωνίσματα και τις λεπτομέρειες

 

Μετά το μαγευτικό ξεκίνημα των Βίκος Relays στην Καλαμάτα, την σκυτάλη παίρνει το Μαρούσι, που θα διοργανώσει τον δικό του αγώνα σκυταλοδρομιών δρόμου, την Κυριακή 26 Απριλίου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την ΔΕΘ HELLEXPO και τον Αθλητικό Σύλλογο “Ερμής 1877” θα διοργανώσουν τον δεύτερο αγώνας της σειράς για το 2015 και περιμένουν όλους τους πολίτες της Αττικής να βρεθούν στο Μαρούσι και να συμμετάσχουν στον μοναδικό αγώνα, που μετατρέπει ένα ατομικό αγώνισμα σε ομαδικό, αναδεικνύοντας με υπέροχο τρόπο τις συνεργασίες, την αλληλεγγύη και την ανάγκη για αλλαγή της αθλητικής κουλτούρας.

Τα Βίκος Relays φροντίζουν κάθε αγώνας τους να έχει και φιλανθρωπική χροιά και δεν θα μπορούσε ο αγώνας στο Μαρούσι να αποτελέσει εξαίρεση. Παίρνουμε και δίνουμε σκυτάλη, τρέχουμε και διασκεδάζουμε στους δρόμους του Αμαρουσίου, όχι απλά για την προσωπική άθληση και ευεξία, αλλά και για την στήριξη του έργου που παράγεται προς συνανθρώπους μας στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου και στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα.
Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές στο www.relays.gr

Τα έσοδα από τα “Marousi Vikos Relays” θα διατεθούν για να βοηθηθεί η προσπάθεια που γίνεται από τους δύο συγκεκριμένους οργανισμούς και αυτό αποτελεί άλλο ένα κίνητρο για να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στον αγώνα, που περιλαμβάνει έξι αγωνίσματα, χωρισμένα βάσει των ηλικιών. Για τα νήπια υπάρχουν τα 4×50μ., για μαθητές δημοτικού τα 4×100μ. και 4×200μ., για μαθητές γυμνασίων και λυκείων τα 4×1.000μ. και για όλους τους υπόλοιπους οι κλασικοί αγώνες σκυταλοδρομίας 4×2.500μ. και 2×5.000μ.

Οι εγγραφές για τον πρώτο μεγάλο αγώνα δρόμου στο Μαρούσι έχουν ήδη ξεκινήσει ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των Βίκος Relays (www.relays.gr) και προσεχώς θα υπάρξει νεότερη πληροφόρηση για το πρόγραμμα των αγώνων και για επί τόπου εγγραφές.