Με τη τεχνολογία The pump


Με τη τεχνολογία The pump

  

Στο Platform αγαπάμε το τρέξιμο και ιδιαίτερα το τρέξιμο στην πόλη, σε περιοχές που είναι οι κλασικές για running, αλλά και άλλες που είναι πιο απρόβλεπτες, πιο δύσκολες, πάντα βέβαια με προσοχή εκεί όπου υπάρχουν οχήματα. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, παρά να ενθουσιαστούμε με το λανσάρισμα του ZPump Fusion από τη Reebok, ένα παπούτσι που είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς ταιριάζει και προσαρμόζεται σε κάθε πόδι!

Ιδιαίτερα στο (απαιτητικό) urban running, στο οποίο υπάρχουν εκ των πραγμάτων τα εμπόδια της πόλης, οι ανηφόρες και οι αλλαγές πορείας, η τεχνολογία του (The pump, όπως ονομάζεται, ένα σύστημα με αέρα που, καθώς φουσκώνει, παίρνει το καλούπι του ποδιού εξασφαλίζοντας μέγιστη εφαρμογή)αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από χρήσιμη: είναι μοναδική!

 

ZPump2.jpg

 

 

Γνωρίζουμε οι περισσότεροι ότι πολλά παπούτσια του είδους φτιάχνονται από μια άκαμπτη φόρμα που είναι πρακτικά αδύνατο να αντιπροσωπεύσει το κάθε πόδι. Το ZPump Fusion, όταν δεν είναι γεμάτο αέρα, δεν έχει κάποια δεδομένη φόρμα ποδιού.Παίρνει το μοναδικό σχήμα του ποδιού μόνο όταν φορεθεί και γεμίσει αέρα από τον εκάστοτε δρομέα. Όταν, λοιπόν, τρέχεις, το παπούτσι προσαρμόζεται τέλεια ειδικά σε εσένα!

Το ZPump Fusion δεν αποτελείται από δεκάδες διαφορετικά κομμάτια, όπως τα παραδοσιακά παπούτσια για τρέξιμο, αλλά από τρία τμήματα, τα οποία του δίνουν μια ελαστική φόρμα που δεν περιορίζει την κίνηση του ποδιού: Πρόκειται για την τεχνολογία Pump (το καλούπι που γεμίζει με αέρα όταν «φουσκώσει» αλλάζει σχήμα ανάλογα με τις καμπύλες του ποδιού), το Fusion Sleeve, που διοχετεύει την τεχνολογία The Pump στο πόδι κάθε δρομέα, παρέχοντας έτσι καλύτερο έλεγχο και άνεση κατά το τρέξιμο, και την εξωτερική σόλα ZRATED: ειδικά όταν συμβαίνει οι ρυθμοί να είναι έντονοι, η εξωτερική σόλα πρέπει (και εδώ μπορεί) να ανταποκριθεί στις υψηλές ταχύτητες που σημειώνονται.

 

ZPump3.jpg

 

Η εξέλιξη της τεχνολογίας The Pump, μέσα από το μοναδικόZPump Fusion, είναι μέρος της αποστολής της Reebok να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και βιώνουν το fitness. Στη Reebok, fitness σημαίνει πολλά περισσότερα από απλή φυσική εξάσκηση. Η Reebok πιστεύει ότι το fitness έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τις ζωές των ανθρώπωνακονίζοντας το μυαλό, ενθαρρύνοντας το πνεύμα και απελευθερώνοντας τις δυνατότητές τους.

Για το νέο Reebok ZPump Fusion μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ και μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα αθητικών ειδών.