To ραντεβού έχει κλείσει για τις 16 Νοεμβρίου


 

To ραντεβού έχει κλείσει για τις 16 Νοεμβρίου

 

O Σπύρος Γιαννιώτης έφτιαξε ομάδα και περιμένει τους Πειραιώτες στο Πασαλιμάνι!

 

Και τώρα ο Πειραιάς! Το ραντεβού των Street Relays μετά τον Βόλο έχει δοθεί για την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στο Πασαλιμάνι! Ο μεγάλος αγώνας δρόμου του Πειραιά είναι γεγονός!

 

Ένα από τα πιο ιστορικά σημεία του μεγάλου λιμανιού θα φιλοξενήσει τα Street Relays σε έναν αγώνα, όπου σκυτάλη δίνεται στη θάλασσα, τις συνεργασίες, τη φιλανθρωπία, τον Ολυμπιακό, που στηρίζει τα Relays και σαν οργανισμός παρακινεί τους Πειραιώτες να κατακλύσουν το Πασαλιμάνι.

 

Παρών στα Piraeus Street Relays θα είναι ο επί τρία συνεχόμενα χρόνια κορυφαίος Έλληνας αθλητής. Ο Σπύρος Γιαννιώτης αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα τρέξει στον Πειραιά για τον Πειραιά. Αφήνει το νερό, βγαίνει στο δρόμο μαζί με τους άλλους δύο παγκόσμιους πρωταθλητές και συναθλητές του, Αντώνη Φωκαϊδη και Κέλλυ Αραούζου και θα πάρει σκυτάλη στο Πασαλιμάνι. Μαζί με τους Έλληνες πρωταθλητές στην κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης θα είναι και ο προπονητής τους, Νίκος Γέμελος!

 

 

Για πρώτη φορά αθλητές και προπονητής γίνονται… συναθλητές, στους δρόμους του Πειραιά, στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα συνεργασίας.

 

 

 

Θα είναι κι άλλες μεγάλες προσωπικότητες του πειραιώτικου αθλητισμού στα Piraeus Street Relays. Ελάτε όλοι να τρέξετε μαζί με αθλητές που είναι πρότυπα! Δηλώστε συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.relays.gr μέχρι τις 11 Νοεμβρίου. Από το μεγάλο ραντεβού στον Πειραιά δεν πρέπει να λείψει κανείς!

 

RelaySeriesVikos.jpg