Τρέξε κι εσύ για ένα απολαυστικό διήμερο στις 11 & 12 Οκτωβρίου!


 

Τρέξε κι εσύ για ένα απολαυστικό διήμερο στις 11 & 12 Οκτωβρίου!

 

Το μεγαλύτερο running event της Αθήνας, που ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες διαδρομές και την διασκεδαστική εμπειρία, επιστρέφει στο ηλιόλουστο νησί της Κρήτης και μας παρακινεί να γίνουμε όλοι μια παρέα με ατελείωτη ενέργεια! Η adidas προσκαλεί σε ένα non-stop running διήμερο στην Κρήτη, για 1η φορά στα Χανιά και για 3η στο Ηράκλειο, όλους όσοι αγαπούν και ενδιαφέρονται να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία τρεξίματος! Φοράμε τα… αθλητικά μας, το καλύτερο χαμόγελό μας και τρέχουμε με ανεβασμένη διάθεση στις αγαπημένες μας παραθαλάσσιες διαδρομές!

 

Η πιο διασκεδαστική running παρέα ξεκινά το Σάββατο, 11 Οκτωβρίου στο Φρούριο Κούλε του Ηρακλείου στις 17:30 (προσέλευση 16:00-17:15) ενώ την Κυριακή 12 Οκτωβρίου παίρνει σειρά το Γιαλί Τζαμί στα Χανιά στις 11:30 (προσέλευση 10:00-11:15). Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυσική μας κατάσταση. Σε κάθε διαδρομή θα βρίσκονται δίπλα μας εξειδικευμένοι προπονητές ενώ με την ολοκλήρωση του τρεξίματος, θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε με stretching sessions. Όπως σε κάθε Open Run, στον χώρο της εκκίνησης, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη νέα τεχνολογία BOOST που έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο!  

 

Οι ξεχωριστές παραθαλάσσιες διαδρομές των 4,6 και 9,2 χλμ. στο Ηράκλειο και 3,6 & 7,2 χλμ στα Χανιά υπόσχονται μία μοναδική running εμπειρία που θα ολοκληρωθεί με πολλές εκπλήξεις! Body painting, energy drinks, snacks και ξεσηκωτική μουσική θα δώσουν μοναδικό ρυθμό στο πιο running Σαββατοκύριακο που έχει γνωρίσει η Κρήτη! Θα είμαστε όλοι εκεί!  

 

Το διήμερο adidas Open Run πραγματοποιείται με τη στήριξη του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και του Δήμου Χανίων. 

 

 

Μην ξεχνάς:

Η εγγραφή σου γίνεται στο χώρο εκκίνησης, ενώ τα προσωπικά σου αντικείμενα θα φυλαχθούν με ασφάλεια. 

Στο σημείο συνάντησης, σε περιμένει το καλύτερο running party, με upbeat μουσική, energy drinks και snacks.

Θα τρέξεις τη διαδρομή υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών που θα μοιραστούν μαζί σου running tips.

Μπορείς να επιλέξεις να τρέξεις μία από τις 2 εναλλακτικές διαδρομές (4.6 και 9.2 χλμ στο Ηράκλειο και 3.6 και 7.2 χλμ στα Χανιά)

Θα δοκιμάσεις τα νέα adidas running προϊόντα και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει running εξοπλισμό αξίας €500.

 

 

Μάθε τα πάντα εδώ: www.adidasrunningteam.gr.