Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου δίνεται το σήμα της εκκίνησης!


 

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου δίνεται το σήμα της εκκίνησης!

 

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας από τους πέντε που είναι προγραμματισμένοι για το 3ο Χειμερινό Πρωτάθλημα ΜΤΒ στο Ηράκλειο της Κρήτης, μίας από τις πλέον πολυπληθέστερες και πιο δημοφιλείς Open ποδηλατικές διοργανώσεις στην Κρήτη.

 

Το Δάσος της Κέρης θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο από τους συμμετέχοντες των προηγούμεων διοργανώσεων και όχι μόνο. Η διαδρομή καλύπτει όλα τα επίπεδα των αθλητών καθώς περιλαμβάνει μονοπάτι, ανηφόρα αλλά και αρκετά δυναμικά κομμάτια.

 

Η κατηγοριοποίηση των αθλητών είναι διαμορφωμένη σύμφωνα με το επίπεδο και την ηλικία των συμμετεχόντων δίνοντας ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στους ποδηλάτες. Επίσης για δεύτερη σεζόν δίνεται η ευκαιρία στους πρωταγωνιστές των αγώνων να δημιουργήσουν τις δικές τους ομάδες.

 

Η συνέχεια των αγώνων θα δοθεί στις 14 Δεκεμβρίου σε μία ειδικά διαμορφωμένη ποδηλατική πίστα πάνω στα Ενετικά Τείχη για τις ανάγκες του πρωταθλήματος φέρνοντας την ποδηλασία στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου.

 

Πρόγραμμα 1ου Αγώνα Χειμερινού Πρωταθλήματος ΜΤΒ 2014-2015:

 

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 – Δάσος Κέρης (Πρώην Δήμος Τυλίσου)

10:15 – Εκκίνηση Αγώνα Κατηγορίας Mini και Junior

11:00 – Εκκίνηση Αγώνα Κατηγορίας Fun

12:00 – Εκκίνηση Αγώνα Κατηγορίας Pro

13:30 – Απονομές Επάθλων

 

POSTER-PODILASIA-707x1024.jpg