Η ισχύς εν τι ενώσει


 

Η ισχύς εν τι ενώσει

 

Το δυναμικό τρίο ΚΡΟΝΟΥ – ΠΕΣΑ & Π.Ε.Π.Α. κατάφερε τελικά να διοργανώσει έναν πολύ δύσκολο & απαιτητικό 2ήμερο αγώνα δρόμου στην πλαγιά του Υμηττού στις 26 & 28 του Οκτώβρη κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική σαιζόν στους αγώνες δρόμου.

 

Μεγάλος σύμμαχος ο ΣΠΥΡΟΣ που τελικά φρόντισε να μην πέσει σταγόνα βροχής, αφού για μια ακόμη φορά απόλαυσε από ψηλά τους αγώνες.

Εσείς με την μεγάλη σας συμμετοχή, αλλά & με τις υψηλές επιδόσεις σας τον αποζημιώσατε αφού την Κυριακή οι συμμετοχές έφτασαν στον απίστευτο αριθμό των 202 αθλητών-τριών ενώ την Τρίτη η μαζική σχεδόν εκκίνηση των 206 συμμετεχόντων πλημύρισε η πλαγιά του Υμηττού με ποδηλάτες μεταφέροντας μας για λίγες στιγμές σε εικόνες αναβάσεων μεγάλων διοργανώσεων.

 

Θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωσή μας & πρώτα από όλους τους αθλητές τους πραγματικούς πρωταγωνιστές των αγώνων που ήρθαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας να μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους ( Αθηναίους, Κορίνθιους, Αρκάδες, Σπαρτιάτες, Μεσσήνιους, Ηλείς, Αχαιούς, Αιτολωακαρνάνες, Μαγνήσιους, Μακεδόνες, Μυτιληνιούς, Σαμιώτες, Κυκλαδίτες & Ροδίτες), τους συνοδούς, τους προπονητές & τους εκπροσώπους των Συλλόγων. Τους γονείς & φίλους των μικρών κυρίως αθλητών που βρίσκονται κοντά τους & στηρίζουν την προσπάθεια τους. Τον αλυτάρχη των αγώνων Δ. Κωνσταντόπουλο & τα μέλη της αγωνόδικου επιτροπής. Τους ανώνυμους εθελοντές που βρίσκονται κοντά μας σε κάθε εκδήλωση. Τους ιατρούς των αγώνων κους Σακελλαρίδη & Καρκούλα. Την Τροχαία Καισαριανής. Την εθελοντική δύναμη της ΕΔΟΚ. Την οικογένεια του εκλιπόντος ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ με όλη την παρέα των δικών του ανθρώπων που βρίσκονται εθελοντικά κοντά μας & στηρίζουν την προσπάθεια αυτή. Τους χορηγούς μας, την εταιρεία RACING CYCLES (χορηγός ποδηλατικού εξοπλισμού)- KEFALAS BIKES (τεχνική υποστήριξη & αθλοθέτης των επάθλων όλων των απονομών) – BIKEME (τεχνική υποστήριξη & χορηγία υλικών) – GBF Φύτρος Γρηγόρης (συμπληρώματα διατροφής & χορηγία συμπληρωμάτων στους νικητές των αγώνων).

 

Η εκδήλωση έκλεισε με την τελετή απονομών, την Τρίτη λίγα μόλις λεπτά μετά τον τερματισμό των αθλητών, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική αφού οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν τους νικητές των αγώνων, ενώ δώσαμε μια υπόσχεση στον Σπύρο, ότι θα είμαστε εκεί στον Υμηττό κάθε χρόνο μαζί του για να μοιραζόμαστε την χαρά, την αγάπη & την ευτυχία που μπορεί να βρει κανείς μέσα από το ποδήλατο & εκείνος από ψηλά να μας χαρίζει το δικό του ιδιαίτερο μυστηριακό χαμόγελο.

 

Σας ευχαριστούμε όλους που συμμετείχατε στους αγώνες & μας δώσατε την χαρά και την ευτυχία να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την πολύ μεγάλη συγκίνηση.

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου για το 6ο HILL TIME TRIAL ΕΠΑΘΛΟ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ & αισίως την 30η ΑΝΑΒΑΣΗ ΥΜΗΤΤΟΥ.